Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu tatuaje Tenis WTA Romania Tenis

GALERIE FOTO Mesajul Andreei Prisăcariu: „Nu vreau ca oamenii să mă urmărească doar pentru tatuaje. Sunt mai mult decât cerneală.”

Andreea Prisăcariu și-a propus ca obiectiv principal pentru sezonul 2022 prima participare într-un turneu de mare șlem. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:22
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 09:34

Andreea Prisăcariu a ajuns în atenția presei spaniole. Punto de break a publicat un material în care dezvăluie ascensiunea impresionantă a sportivei din România pe platformele de social media. 

Dacă înaintea turneului WTA Transylvania Open, Prisăcariu nici măcar nu avea un cont de Twitter, acum 22,000 de persoane îi urmăresc postările și o încurajează pentru a deveni următoarea jucătoare de top a circuitului de elită a tenisului feminin. 

În parte urmărită pentru aspectul său, dar și pentru temperament, Andreea Prisăcariu a clarificat că și-ar dori ca oamenii să îi acorde atenție pentru persoana sa, și nu alte trăsărui de suprafață: „Sincer, nu vreau ca oamenii să mă urmărească doar pentru tatuajele pe care le am. Vreau să îmi acorde atenție pentru ceea ce sunt eu. Sunt mai mult decât cerneală. Cu siguranță, tatuajele sunt o parte foarte importantă din mine, am momentan 28, dar vor mai veni altele, în curând.

Niciunul nu l-am făcut din întâmplare, fiecare are un simbolism, un înțeles. Unele sunt dedicate familiei, altele prieteniei, credinței ori atitudinilor mele de zi cu zi,” a declarat Andreea Prisăcariu pentru publicația sârbă Alo, notează Punto de break

Obiectivul Andreei Prisăcariu pentru sezonul 2022


Actualmente număr 335 WTA, Andreea Prisăcariu (21 de ani) țintește în sezonul viitor prima participare pe tabloul principal al unui turneu de mare șlem. 

„Obiectivul meu principal e să joc la Roland Garros. Vreau să progresez. Întodeauna intenționez să avansez, indiferent de cât mă costă. Intenția mea e să îmi arăt cea mai bună versiune în fiecare zi, să dau tot ce am pentru a îndeplini fiecare țel pe care mi-l propun. Vreau să scriu istorie pentru țara mea și să motivez următoarele generații, asta e dorința mea,” a adăugat sportiva legitimată la CS Dinamo București. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!