Tenis

O nouă accidentare gravă pentru Simona Halep?! Episodul de coșmar prin care a trecut la Cincinnati 

Ghinioanele vin în lanț pentru Simona Halep, care riscă o accidentare serioasă la mușchii aductori. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 20:23
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 20:23

Simona Halep nu găsește liniște după accidentarea gravă suferită la Roma în luna mai a acestui an. După dubla ruptură musculară suferită la gamba stângă în capitala Italiei, jucătoarea din România a ratat turneele de la Roland Garros, Wimbledon, dar și Olimpiada de la Tokyo.

Revenită în circuit după trei luni la Montreal, Simona Halep a cedat încă din primul meci, în fața Daniellei Collins, după un prim set câștigat, scor 6-2. Tot cu un set avantaj în primul tur la Cincinnati, în meciul cu Magda Linette, Simona Halep s-a regăsit în ipostaza de a acuza o accidentare la mușchii aductori ai coapsei drepte. 

  • O nouă accidentare gravă pentru Simona Halep?! Episodul de coșmar prin care a trecut la Cincinnati

Simona Halep riscă o nouă accidentare gravă


Totul s-a întâmplat în al cincilea game al setului doi, la un backhand lovit de Simona Halep care i-a cerut o întindere serioasă de picioare. Imediat după încheierea schimbului de mingi, românca s-a oprit, sprijinindu-se în racheta și întinzându-și mușchii pentru a evalua intensitatea durerilor resimțite. 

Simona Halep s-a mișcat cu reticență în cele câteva puncte jucate până în pauza dintre game-uri de la 1-4 în setul secund, când a cerut intervenția medicului, care i-a masat și bandajat coapsa dreaptă, purtat de româncă în game-ul desfășurat până la căderea ploii, care a întrerupt partida mai mult de o oră. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies