Au lăsat orgoliile acasă! Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună pe centralul de la Cincinnati 

Simona Halep Sorana Cirstea Tenis WTA Romania WTA Cincinnati Tenis Au lăsat orgoliile acasă! Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună pe centralul de la Cincinnati
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 08:40
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 08:43

Simona Halep și Sorana Cîrstea au schimbat mingi pe terenul central al complexului de tenis din Cincinnati. 

Simona Halep și Sorana Cîrstea au lăsat orice neînțelegere deoparte și s-au antrenat împreună înaintea începerii turneului WTA 1000 de la Cincinnati. Cele mai bune jucătoare de tenis ale României au fost filmate schimbând mingi pe terenul central al complexului din Ohio. 

În primul tur, care va avea loc luni, 16 august, Simona Halep se va duela cu Magda Linette (29 de ani, 44 WTA), pe care o conduce cu 1-0 la scorul meciurilor directe. 

Cele mai bune jucătoare de tenis din România se antrenează împreună la Cincinnati 


De partea opusă, Sorana Cîrstea o va avea ca oponentă pe Jil Teichmann (24 de ani, 65 WTA). În confruntările dintre cele două, Cîrstea are avantaj clar, scor 3-0, dar toate meciurile au avut loc în 2016, înainte de ascensiunea jucătoarei din Elveția. 

Organizatorii turneului de la Cincinnati pun în joc $1,835,490 la ediția din acest an, o sumă cu 18,45% mai mică decât cea oferită la ediția precedentă.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!