VIDEO EXCLUSIV Simona Halep dezvăluie noutăți despre accidentarea suferită la revenire: „E gravă!” 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 20:30
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 21:33

Simona Halep a răspuns rapid atunci când a fost întrebată dacă se gândește acum la retragerea din tenis. 

Simona Halep a acordat un interviu în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro, prilej cu care și-a detaliat starea fizică momentană. 

Retrasă din Trofeul Clarins, la care a participat în luna mai, dar și din întrecerea de la Rabat, unde primisese wildcard, Simona Halep a declarat că accidentarea sa la genunchi este „gravă.”

Simona Halep, despre accidentarea la genunchi: „E gravă, pentru că se umflă. Trebuie să am răbdare.”

La Miami, Halep a fost învinsă de Badosa în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 6-3, acuzând dureri la umăr, în timp ce la Paris, în competiția de calibru WTA 125k, s-a retras la scorul de 7-5, 2-3 în meciul cu McCartney Kessler, invocând limitări la genunchiul drept. 

„E gravă pentru că se umflă. Trebuie să am răbdare, pentru că nu mai sunt atât de tănără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după douăzeci de ani de sport. 

Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic. Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare că nu mai sunt nici așa de tânără.

Mă gândesc la revenire, atât. Vreau ca tenisul să rămână o prioritate, iar după îmi doresc să am copilași,” a dezvăluit Simona Halep exclusiv pentru PRO TV și Sport.ro. 

„Articulațiile mele sunt uzate, după douăzeci de ani de sport. Dar mă gândesc la revenire, nu la retragere.”

Matematic, Simona Halep nu mai are șanse de calificare la Jocurile Olimpice, ea neputând să intre în top 400 WTA până la data de 10 iunie, când Comitetul Olimpic Internațional va trage linia și va stabili numele participanților eligibili. 

În continuare, există posibilitatea ca Simona Halep să primească wildcard pe tablourile principale ale ultimelor două turnee de mare șlem rămase de disputat în 2024: Wimbledon și US Open. 


Simona Halep se antrenează în aceste zile alături de Andrei Pavel.

Halep și Pavel se vor duela cu Steffi Graf și Andre Agassi la Sports Festival, într-un eveniments transmis de Pro Arena și VOYO sâmbătă, 15 iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!