VIDEO EXCLUSIV Novak Djokovic recită poezii în română: cum a impresionat echipa de polo a României, la Jocurile Olimpice de la Londra

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 11:22
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 11:21

Cosmin Radu a povestit un episod incredibil cu Novak Djokovic, derulat în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. 

Poloistul român, Cosmin Radu a dezvăluit, în emisiunea Poveștile Sport.ro cum a decurs interacțiunea sa cu tenismenul Novak Djokovic, în Satul Olimpic de la Londra.

Cu ocazia Jocurilor Olimpice din Marea Britanie, derulate în 2012, Cosmin Radu a participat în victoria României, scor 13-4, semnată tocmai în detrimentul reprezentativei-gazdă, dar a reușit să plece și cu amintiri de neprețuit, printre care se numără întâlnirile cu Kobe Bryant, Maria Sharapova și Novak Djokovic. 

Cosmin Radu, despre întâlnirea cu Novak Djokovic la JO 2012: „Ne-a spus câteva versuri dintr-o poezie.”

Vorbind despre întâlnirea cu Novak Djokovic, care la acea vreme avea doar 25 de ani, Cosmin Radu s-a declarat amuzat de jucătorul sârb, care i-a impresionat pe sportivii români prin abilitățile sale de a recita poezii în limba română.

„Când l-am cunoscut, a fost extrem de amuzant, pentru că ne-a văzut că suntem români și ne-a spus câteva versuri dintr-o poezie. Noi am început să râdem, dar le-a spus corect. Ne-a spus că atât știe, după care, în română: 'prietenul meu, hai să facem poze!' A fost foarte deschis,” a declarat Cosmin Radu, în exclusivitate pentru Sport.ro. 

Urmărește întregul episod al emisiunii Poveștile Sport.ro, care îl are în prim-plan pe Cosmin Radu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!