VIDEO EXCLUSIV Momentul în care unul dintre cei mai mari sportivi români s-a întâlnit cu Maria Sharapova la JO. "Vedeam cum vine lumea non-stop!"

Poloistul Cosmin Radu a dezvăluit cât de greu i-a fost să se pozeze cu Maria Sharapova, în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 15:10
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 15:04

Cosmin Radu a fost invitatul jurnalistului Andru Nenciu într-un episod al emisiunii Poveștile Sport.ro, prilej cu care și-a amintit câteva dintre cele mai interesante momente petrecute la Jocurile Olimpice derulate în Marea Britanie, în 2012. 

Fostul poloist român a dezvăluit până unde a putut să ajungă faima fostei jucătoare de tenis, Maria Sharapova, alături de care s-a pozat, în ciuda șanselor extrem de mici de reușită. 

Cosmin Radu: „Se stătea la coadă ca să faci poză cu ea. Vedeam cum vine lumea non-stop”

„Întâlnirea cu Sharapova a durat jumătate de secundă. Se stătea la coadă ca să faci poză cu ea. Făcea poze, era foarte drăguță, dar, în spatele nostru, vedeam cum vine lumea non-stop. 

Sunt niște momente care se întâmplă extrem de rar. Pentru că, totuși, nu faci poze cu oameni de pe stradă, ci cu alți sportivi,” a declarat Cosmin Radu, în emisiunea Poveștile Sport.ro

Urmărește cel mai recent episod al emisiunii Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu. Invitat: Cosmin Radu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!