Emma Răducanu, sufocată de zvonuri și atenția presei: „Am înfruntat multă adversitate!” Ce obiectiv și-a setat pentru 2023

emma raducanu Emma Raducanu declaratie Emma Raducanu Marea Britanie Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2022, 15:05
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2022, 16:00

Emma Răducanu s-a declarat copleșită de o parte a zvonurilor mincinoase conturate în jurul ei, răspândite în presa britanică.

Emma Răducanu (20 de ani, 76 WTA) a încheiat sezonul 2022 fără vreun titlu cucerit, neconfirmând așteptările uriașe create în urma câștigării ediției 2021 a Openului American

Singura competiție în care sportiva din Marea Britanie a reușit să lege mai mult de două victorii consecutive a fost întrecerea de calibru WTA 250 de la Seoul, unde a fost nevoită să se retragă în timpul semifinalei cu Jelena Ostapenko. 

Emma Răducanu: „Am înfruntat multă adversitate. S-au spus atâtea lucruri despre mine care nu sunt adevărate”

„Am înfruntat destul de multă adversitate și a trebuit să revin de multe ori. S-au spus atâtea lucruri despre mine care nu sunt adevărate, dar voi încerca să nu le las să mă afecteze.

În ultimul an asta a însemnat să mă obișnuiesc cu această componentă - cu publicitatea și cu auzul unor lucruri pe care nu le știam despre mine însămi. Atenția acordată în circuit e mare,” a declarat Emma Răducanu pentru Sheerluxe

Obiectivul Emmei Răducanu pentru sezonul 2023

„Nu pot să cred că suntem din nou la final de an. Ultimele 12 luni au trecut atât de rapid. Cel mai mare obiectiv al meu pentru sezonul 2023 este să nu mă accidentez. Vreau să rămân sănătoasă pentru cât de mult timp e posibil. 

În acest an, în timpul petrecut în circuit, în care am trecut de la a juca fără antrenament sau rezistență până la a concura la cel mai înalt nivel, corpul meu s-a zbătut să țină pasul,” a adăugat sportiva din Marea Britanie pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!