VIDEO WTA și fanii au spus „nu!” Simonei Halep: cine a câștigat premiul pentru „Lovitura anului 2022”

Simona Halep Iga Swiatek Lovitura anului WTA Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 10:30
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 10:33

Simona Halep nu a reușit să câștige niciun premiu WTA în anul 2022, în ciuda faptului că a câștigat două titluri. 

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) a câștigat premiul pentru cea mai spectaculoasă lovitură a anului 2022, în circuitul WTA. Sportiva din Polonia și-a apropiat premiul în urma votului fanilor pentru un voleu de backhand improbabil, reușit din zona fileului, după un sprint remarcabil. 

În schimb, Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a reușit o serie de lovituri impresionante, într-un schimb de mingi pasionant cu Ons Jabeur, la Dubai, dar suporterii români au fost dominați numeric de fanii polonezi ai Igăi Swiatek, care au fost mai activi pe Instagram, platforma unde a avut loc votarea.

Simona Halep a câștigat premiul pentru „Lovitura anului în WTA” între anii 2017-2019

Gala premiilor WTA nu a surprins-o pe Simona Halep prezentă - jucătoarea din țara noastră rămânând în continuare suspendată provizoriu din circuitele WTA și ITF, din cauza testului anti-doping eșuat la US Open. 

Iga Swiatek a fost numită „Jucătoarea anului 2022”, în timp ce Qinwen Zheng și Beatriz Haddad Maia au câștigat premiile pentru cea mai bună jucătoare tânără, respectiv jucătoarea cu cel mai mare progres în 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!