Gael Monfils ATP Toronto John Isner Tenis ATP Tenis

Nimeni nu face asta în afară de Monfils! Show marca Gael Monfils la Toronto: francezul l-a ridiculizat pe John Isner 

Gael Monfils a făcut spectacol la Toronto în meciul cu John Isner. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 13:42
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 13:53

Aventura lui Gael Monfils la Toronto s-a oprit în sferturile de finală ale competiției ATP Masters 1000, dar rezultatul nefavorabil nu l-a oprit pe tenisimenul francez din a fi jucătorul care a strălucit mai mult în timpul partidei.

Învins cu 7-6, 6-4 de americanul John Isner, reputat pentru serviciul său monstruos de eficient, Gael Monfils a început să facă haz de necaz și a început să facă la retur mișcări asemănătoare cu cele făcute de portari înainte de executarea penalty-urilor în fotbal. 

Gael Monfils, tweener à la Federer

Prin acest gest, Monfils a lăsat de înțeles cât de greu este să returnezi serva lui John Isner, nu doar ca urmare a vitezelor excepționale generate de american - majoritatea serviciilor sale depășesc 200 km/h -, ci și a dificultății de a intui direcția în care va servi. 

La scorul de 2-2 în primul set, Gael Monfils a lovit cu spatele un passing shot tweener care l-a lăsat fără replică pe John Isner, iar întregul public canadian a fost în delir. Monfils s-a bucurat de fiecare secundă a ovațiilor și a celebrat reușita într-o manieră care a amintit de celebrările fostului atacant al lui Chelsea FC, Didier Drogba. 

În semifinalele competiției ATP Masters 1000 din Toronto se vor duela Stefanos Ttsitsipas și Reilly Opelka, respectiv Daniil Medvedev și John Isner. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!