Tenis

A eliminat-o pe Simona Halep și a vorbit imediat despre chinul trăit la Montreal. Danielle Collins: "Un meci mare"

Danielle Collins (locul 28 WTA), aflată la a 12-a sa victorie consecutivă în circuit, după ce duminică a câştigat turneul de la San Jose (California), o va avea ca adversară în optimile de finală pe compatrioata sa Jessica Pegula, care a dispus la rândul ei, cu 1-6, 6-3, 6-2, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 13:15
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 13:18

Danielle Collins (28 WTA) a lăsat de înțeles că a fost foarte aproape să se retragă în timpul partidei cu eleva lui Darren Cahill, din cauza durerilor de la genunchi. 

Collins, despre obstacolele din meciul cu Simona Halep

“Mă simt foarte norocoasă. Nu a fost uşor să trec peste problemele fizice după ce am jucat multe meciuri. M-au afectat fizic şi emoţional. Sunt mândră că am reuşit.

  • Danielle Collins va juca în turul următor cu Jessica Pegula

După două ore şi jumătate de joc, ar fi fost dureros să renunţ. Mi-am dorit mult să termin meciul, indiferent dacă pierdeam sau câştigam.

Eu și Simona am etalat un tenis foarte bun, a fost un meci mare”, a spus Collins, potrivit wtatennis.com.

Collins va juca la Montreal cu Jessica Pegula

Danielle Collins, aflată la a 12-a sa victorie consecutivă în circuit, după ce duminică a câştigat turneul de la San Jose (California), o va avea ca adversară în optimile de finală pe compatrioata sa Jessica Pegula, care a dispus la rândul ei, cu 1-6, 6-3, 6-2, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Modifică setările cookies