Daniil Medvedev Daniil Medvedev campion US Open US Open 2021 Tenis

Nimeni nu a mai făcut asta vreodată pe un teren de tenis! Mare iubitor de FIFA, Daniil Medvedev a sărbătorit victoria la US Open într-un mod caraghios 

Modul în care Daniil Medvedev a celebrat victoria din finala US Open a fost o premieră absolută în istoria tenisului. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 09:39
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 09:46

Mare pasionat de jocuri și iubitor de FIFA, Daniil Medvedev a devenit campion de Grand Slam la vârsta de 25 de ani și a ales să sărbătorească ocazia specială într-un mod inedit. Medvedev l-a învins pe Djokovic, scor 6-4, 6-4, 6-4, după numai 2 ore și 15 minute de joc. 

Medvedev s-a aruncat pe cimentul Arenei Arthur Ashe, mimând celebrarea intitulată „dead fish” din simulatorul de fotbal. ”Pentru toate legendele din lume, să știți că am făcut un L2 + stânga acolo,” a precizat Medvedev în timpul discursului de campion din timpul ceremoniei de premiere.

  • Nimeni nu a mai făcut asta vreodată pe un teren de tenis! Mare iubitor de FIFA, Daniil Medvedev a sărbătorit victoria într-un mod caraghios

La a treia finală de Grand Slam jucată, Daniil Medvdev a câștigat primul titlu de acest calibru

Întrebat la conferința de presă când și cum s-a gândit tocmai la acest mod de a celebra, Daniil Medvedev a răspuns, clarificându-și alegerea.  

”Să nu sărbătoresc victoria ar fi fost plictisitor, pentru că nu sărbătoresc niciodată, deci am vrut să fac ceva special. Îmi place să joc FIFA, să mă joc pe PlayStation, iar dacă vrei să-ți enervezi adversarii când joci FIFA, de multe ori faci această celebrare așa-numită a peștelui mort. 

Am vrut să trăiesc un moment legendar pentru mine și ca prietenii mei să râdă. M-am lovit puțin, pentru că nu e ușor să faci asta pe ciment, dar toți care joacă FIFA știu că a fost o mișcare legendară,” a explicat Daniil Medvedev bucuria de la finalul meciului. 

Modifică setările cookies