Simona Halep CTP emma raducanu Tenis US Open Tenis

EXCLUSIV „Simona Halep a fost o întâmplare miraculoasă!” CTP arată cu degetul spre autorități după succesul Emmei Răducanu la US Open

Emma Răducanu, jucătoare de tenis cu origini românești, a scris istorie la US Open, reușind să câștige trofeul venind din calificări.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 18:10
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:37

Răducanu a trecut în finală de o altă surpriză a turneului, canadianca Leylah Fernandez, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-3.

„Simona Halep a fost o întâmplare miraculoasă, nu este rezultatul a ceea ce se întâmplă în România față de sport.

Să o iubim pe Emma Răducanu pentru că este o jucătoare extraordinară, pentru că a venit cu un tenis nou, pentru că este ca om deosebită.

E un om frumos pe terenul de tenis, de aceea să o iubim, nu să ne iluzionăm că e româncă de a noastră, are gena din asta geto-dacă”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru PRO TV.

Emma Răducanu este prima jucătoare din Marea Britanie care câștigă un turneu de Mare Şlem, după Virginia Wade în 1977, reuşind această performanţă fără să piardă vreun set pe parcursul actualei ediţii de la US Open.

"Talent!" Martina Navratilova, reverență în fața Emmei Răducanu

Celebra Martina Navratilova, respectată de toată suflarea sportului alb, a reacționat imediat după victoria de la US Open a britanicei în vârstă de 18 ani. 

Navratilova îi prevede un viitor plin de performanțe jucătoarei care a evoluat în 10 partide la New York - fără să piardă vreun set. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies