Tenis

VIDEO Medvedev, un car de nervi la Cincinnati. "Scoateți-o de aici! Era să-mi rup mâna!" Arbitrul a încercat să-l calmeze

Scene rar întâlnite pe terenul de tenis! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 09:36
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 09:52

Daniil Medvedev (2 ATP)a fost învins în semifinalele Mastersului de la Cincinnati de compatriotul său Andrey Rublev (7 ATP), scor 6-2, 3-6, 3-6, sâmbătă seara, la finele unui meci presărat cu un incident rar. 

Medvedev s-a lovit de o cameră video 

 

În actul secund, Medvedev, al doilea jucător în clasamentul ATP, a alergat să returneze o minge trimisă în forță de adversarul său, însă s-a ciocnit de o cameră video amplasată în spatele terenului. 

"Sunteți bine, domnule?", i-a strigat arbitrul de scaun, însă Medvedev nu și-a putut reprima instinctul de a lovi camera video cu piciorul. 

Oficialul întâlnirii a mers către tenismenul rus, dar n-a reușit să-l calmeze. "Aproape că mi-am rupt mâna! Scoateți-o de aici!", a urlat Medvedev.

Medvedev n-a mai mers la conferința de presă

 

Organizatorii nu au mutat camera video, așa cum le-a solicitat nr.2 ATP, iar Medvedev, ca semn de revoltă, nu a mai participat la conferința de presă.

Andrey Rublev se va duela în ultimul act cu germanul Alexander Zverev, al treilea favorit al Mastersului de la Cincinnati, care a trecut în penultimul act de grecul Stefanos Tritsipas, scor 6-4, 3-6, 7-6 (4).

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies