Novak Djokovic Daniil Medvedev finala US Open 2021 Daniil Medvedev US Open 2021 Tenis

A pierdut gloria și recordul, dar a cucerit inimile oamenilor! Novak Djokovic, în lacrimi în timpul finalei de la US Open

Novak Djokovic a jucat ultimul game al finalei Openului American cu lacrimi în ochi, emoționat de susținerea călduroasă a publicului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 09:12
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 09:20

Publicul newyorkez l-a susținut pe Novak Djokovic în încercarea sa de a deveni al doilea om din Era Open care bifează Marele Șlem, dar Daniil Medvedev a fost prea puternic în finala ediției 2021 a US Open, impunându-se cu un triplu 6-4. 

La 5-2 în setul trei, Daniil Medvedev a fost deranjat de public în timp ce servea pentru câștigarea turneului, iar partida s-a prelungit cu două game-uri. Înainte de ultimul game al meciului, Djokovic a izbucnit în plâns, dovedindu-se copleșit de susținerea miilor de fani din tribunele Arenei Arthur Ashe. 

  • A pierdut gloria și recordul, dar a cucerit inimile oamenilor! Novak Djokovic, în lacrimi în timpul finalei de la US Open

Novak Djokovic a pierdut a șasea finală la US Open, din nouă jucate

În timpul ceremoniei de premiere, Djokovic le-a transmis un mesaj emoționant fanilor care l-au făcut să se simtă iubit la New York: ”Niciodată nu m-am mai simțit atât de iubit aici. Chiar dacă nu am câștigat meciul, sunt cel mai fericit om din lume, pentru că voi m-ați făcut să mă simt special pe teren,” a spus Djokovic.

Dorindu-și o revenire remarcabilă, publicul american a început să strige în cor, repetat: „Nole, Nole!”, însă dorința lor nu s-a materializat, Medvedev reușind să închidă partida la a doua încercare din serviciu. 

Modifică setările cookies