VIDEO Jannik Sinner e OUT! Lui Darren Cahill nu i-a venit să creadă. Ce s-a întâmplat în meciul cu Medvedev

Jannik Sinner Daniil Medvedev Darren Cahill Wimbledon 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 13:20
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 13:20

Jannik Sinner nu va pierde prima poziție în clasamentul ATP, deși nu a reușit calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon. 

Cel mai palpitant meci jucat până acum în ediția 2024 a turneului de la Wimbledon s-a încheiat cu un eșec suferit de numărul unu ATP, Jannik Sinner.

Tenismenul rus, Daniil Medvedev s-a impus în detrimentul italianului antrenat de Darren Cahill, în cinci seturi, scor 6-7 (7), 6-4, 7-6 (4), 2-6, 6-3, în faza sferturilor de finală.

Daniil Medvedev, victorie cu Jannik Sinner, în cinci seturi jucate în patru ore

Patru ore fără șase minute a luptat Medvedev pentru accederea în semifinalele întrecerii majore de pe iarba londoneză. În ciuda unei duble greșeli comise la minge de set, în manșa întâi, jucătorul din Federația Rusă nu a cedat nervilor și s-a mobilizat în timp util pentru a redeveni solid în duelul psihologic.

Carlos Alcaraz - campion en-titre la Wimbledon - a reușit să anuleze la rândul său avantajul de 1-0 la seturi procurat de Tommy Paul, învingându-l pe american scor 5-7, 6-4, 6-2, 6-2.

Wimbledon 2024 va oferi o finalistă nouă: Donna Vekic ori Jasmine Paolini

În prima semifinală stabilită la Wimbledon 2024, Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev își vor disputa un loc în marea finală de duminică, 14 iulie, care va începe la ora 16:00.

În turneul feminin, al cărui ultim act va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, Donna Vekic a eliminat-o pe Lulu Sun, „revelația” turneului, 5-7, 6-4, 6-1, iar Jasmine Paolini și-a continuat seria de grație, depășind-o pe Emma Navarro, scor 6-2, 6-1.

Învingătoarea semifinalei dintre Donna Vekic și Jasmine Paolini va juca, în premieră, finala turneului de la Wimbledon. 


EURO 2024 | Rezumat Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!