Noul campion al US Open, făcut praf de Stefanos Tsitsipas: ”Nu spun că e plictisitor, dar are niște rezultate grozave pentru cum joacă!” 

Stefanos Tsitsipas Daniil Medvedev Daniil Medvedev campion US Open US Open 2021 Tenis Noul campion al US Open, făcut praf de Stefanos Tsitsipas: ”Nu spun că e plictisitor, dar are niște rezultate grozave pentru cum joacă!”
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 09:39
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 09:49

Noul campion al US Open, Daniil Medvedev este ținta atacurilor grecului Stefanos Tsitsipas (3 ATP). 

Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 3 ATP) a jucat în 2021 prima sa finală de turneu de mare șlem, dar a pierdut-o în fața sârbului Novak Djokovic, deși l-a condus cu 2-0 la seturi. S-a întâmplat pe zgura de la Paris, unde Novak Djokovic cucerea al 19-lea titlu de mare șlem al carierei. 

La câteva luni de la acel eșec, nu Tsitsipas, ci Medvedev este campion de Grand Slam, un câștigător care l-a învins pe Novak Djokovic, scor 6-4, 6-4, 6-4 în finala de la US Open

Stefanos Tsitsipas: ”Mă surprinde că reușește să obțină rezultatele acestea. Tenisul lui e unidimensional”


Performanța rusului a fost apreciată de jucătorul grec, dar nu fără o declarație care ar putea reaprinde certurile între Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev. 

„Medvedev e foarte constant, e un adversar dificil. Mă surprinde însă că reușește să obțină rezultate atât de mari cu stilul său de joc. Nu spun că tenisul lui e plictisitor, dar e unidimensional,” a punctat Stefanos Tsitsipas, într-un interviu acordat Tennis Majors, referindu-se la agresivitatea aplicată constant de Medvedev loviturilor sale și numărul foarte scăzut de scurte ori lovituri slice pe care tenismenul din Federația Rusă le încearcă în timpul partidelor. 

Într-o încercare de autoevaluare, Stefanos Tsitsipas a adăugat că se vede drept „unul dintre cei mai buni jucători din circuit, dar trebuie să o demonstrez pe teren,” a precizat al treilea jucător al lumii.

Declarațiile jucătorului din Grecia nu vor provoca nici primul, și probabil nici ultimul conflict între Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev. „Bullshit Russian!”, a fost insulta rasistă adusă de Tsitsipas lui Medvedev în timpul unui meci direct jucat la Miami. ”Hei, Stefanos, vrei să te uiți în ochii mei când vorbești?” a fost replica rusului, care a pornit un conflict de lungă durată, ce poate fi urmărit în videoclipul de mai jos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!