Nick Kyrgios iubita Australian Open 2022 Costeen Hantzi Nick Kyrgios iubita sexy Tenis Motivul din spatele primei finale de Grand Slam? Iubita lui Nick Kyrgios a atras toate privirile la Australian Open

GALERIE FOTO Femeia care îl motivează pe Nick Kyrgios în fiecare zi! Iubita jucătorului de tenis a atras toate privirile la Australian Open

Nick Kyrgios beneficiază de susținerea iubitei sale, Costeen Hatzi în ediția 2022 a Openului Australian.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 20:45
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 07:46

Nicholas Kyrgios a reușit prima sa calificare într-un turneu de mare șlem. Alături de prietenul său din copilărie, Thanasi Kokkinakis, controversatul tenismen australian a acces în ultimul act al probei de dublu masculin, un lucru neașteptat de nimeni, nici măcar de cei doi jucători de la antipozi, beneficiari ai unui wildcard.

O piesă exponențială în parcursul lui Nicholas Kyrgios la AO 2022 pare să fie impactul iubitei sale, Costeen Hatzi, care îl susține la fiecare partidă pe care o joacă în Melbourne Park. 

Costeen Hatzi, urmărită de 35,000 de persoane pe Instagram

Cu 24 de ore înainte de a juca finala Australian Open, Nicholas Kyrgios și-a scos iubita la un zbor de agrement cu elicopterul, deasupra orașului Melbourne. 

Fotografii prezenți la Melbourne i-au surprins pe Nick Kyrgios și Costeen Hatzi sărutându-se în complexul Melbourne Park, imediat după victoriile semnate de Kyrgios. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!