Nick Kyrgios Australian Open 2022 Nick Kyrgios fani Tenis ATP Tenis

VIDEO Show! Nick Kyrgios l-a imitat pe Ronaldo, a băut bere din paharul unui fan și a câștigat la pas primul meci la AO 22

Nick Kyrgios a captat toată atenția acordată zilei a doua de turneu la Australian Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 21:05
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 04:28

Nicholas Kyrgios a debutat cu surle și trâmbițe în ediția 2022 a Openului Australian. Favoritul gazdelor l-a învins pe britanicul Liam Broady în minim de seturi, scor 6-4, 6-4, 6-3. 

Kyrgios a fost susținut frenetic de australienii din Arena John Cain, o parte a publicului imitând faimoasa celebrare de gol a lui Cristiano Ronaldo după fiecare punct câștigat de tenismenul de la antipozi. 

Nick Kyrgios îl va întâlni pe Daniil Medvedev în turul 2 al Openului Australian

În timpul partidei, Nick Kyrgios a revoluționat din nou serviciul, alegând de această dată serva-tweener, lovind mingea printre picioare, fără să o arunce în prealabil. Execuția l-a surprins pe britanic, care a returnat eronat. 

„M-am antrenat 5 ore pe zi, mă simțeam extraordinar, dar apoi COVID-ul m-a lovit și a trebuit să stau la pat. Nu am putut să respir bine, am avut tuse. M-am simțit destul de rău, pentru o persoană în toată puterea, dar nu o să mă plâng. Toată lumea trece prin asta,” a povestit Nick Kyrgios la conferința de presă, explicând diminuarea fizică de care a avut parte după îmbolnăvirea cu COVID. 

Explicând energia fanilor și modul în care relaționează cu aceștia, Nick Kyrgios a adăugat: „Fanii au făcut o celebrare în stilul lui Ronaldo. Am crezut că o să o facă pentru zece minute, dar au făcut-o două ore și jumătate, la fiecare punct. Nu știu de ce. A fost ca la zoo. 

Cred că e ceva ce am creat pe acest teren, fanii știu la ce să se aștepte. Ar trebui să se numească Arena Kyrgios. Știu că am publicul în palma mea, iar când am nevoie pot să provoc un val de energie, de asta am încercat să fac asta când am avut mingi de break. I-am simțit dornici să susțină pe cineva,” a afirmat Nicholas Kyrgios.

Nu înainte să părăsească suprafața de joc, după încheierea meciului, Nick Kyrgios nu s-a putut abține și a acceptat oferta unui fan de a lua o gură din paharul său cu bere. 

În turul secund, Nick Kyrgios va avea parte de un duel care îi va testa toate abilitățile, urmând să îl întâlnească pe principalul favorit la câștigarea trofeului, numărul 2 ATP, Daniil Medvedev. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!