Nick Kyrgios Australian Open 2022 Australian Open 2022 Kyrgios Kokkinakis michael venus Tenis ATP Tenis

„Nu o să-l distrug acum!” Nick Kyrgios îl amenință pe jucătorul care l-a catalogat „idiot absolut”

Chiar și cu mai puțin de 48 de ore înaintea de a juca prima sa finală de Grand Slam, lui Nick Kyrgios îi stă mintea la războaie în declarații. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 08:32
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 08:38

Nicholas Kyrgios nu a rezistat tentației de a-i răspunde neozeelandezului Michael Venus, care l-a catalogat „un idiot absolut” după episodul controversat în care a lovit un copil cu o minge în stomac

„Va avea mereu fani și va face ce vrea, dar rămâne un idiot absolut. Dacă vorbim despre maturitate, este clar de ce nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Ca să fiu generos, pot să spun că are maturitatea unui copil de 10 ani.

E incredibil, poate izbi mingea și să lovească un copil, iar apoi să meargă să-i ofere racheta și lumea va spune despre el că este un băiat bun", a spus Michael Venus (34 de ani, 15 ATP la dublu), citat de Marca.

Michael Venus (15 ATP la dublu): „Ca să fiu generos, o să spun că Nick Kyrgios are maturitatea unui copil de 10 ani.”

„Cred că am jucat un tenis bun în trecut. Am bătut pe toată lumea care a pus mâna pe o rachetă vreodată. Întotdeauna a trebuit să joc tenis la un anumit nivel, nu e de parcă ieșeam pe teren îmbrăcat în clovn, făcând circ. 

Am câștigat titluri, am jucat tenisul normal, iar acum sunt capabil să aduc în tenis o bază de fani diferită. E un lucru pozitiv, în opinia mea,” a afirmat Nicholas Kyrgios. 

„Cât despre Michael Venus, nu o să îl distrug în această conferință de presă, dar Zeballos și Granollers sunt jucători buni de simplu, au avut cariere grozave, îi respect mult mai mult decât îl respect pe Michael Venus. Cred că nivelul calitativ de tenis a fost înalt,” a completat Nick Kyrgios în fața jurnaliștilor, după calificarea în finala Openlui Australian. 

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis s-au calificat în finala turneului de dublu masculin din cadrul Openului Australian, ediția 2022. Cei doi vor juca sâmbătă-dimineața împotriva unei alte perechi 100% australiene, alcătuite din Matthew Ebden și Max Purcell. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!