GALERIE FOTO Ea este bomba sexy care îl 'liniștește' pe rebelul Nick Kyrgios! Cu cine se iubește controversatul tenismen 

Nick Kyrgios Costeen Hantzi iubita Nick Kyrgios Nick Kyrgios Costeen Hatzi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 14:25
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 14:26

Nick Kyrgios (27 ani, 40 ATP) are probleme pe terenul de tenis la aproape fiecare meci, însă pe plan personal o duce din ce în ce mai bine. 

Rebelul tenisului continuă să se implice în conflicte pe terenul de tenis, atât prin jocul său, cât și prin reacțiile și declarațiile sale, însă pe plan amoros o duce extrem de bine. Kyrgios se iubește cu un influencer cunoscut din din Brisbane, Australia, Costeen Hatzi (21 ani)

Cei doi și-au oficializat relația la sfârșitul lui decembrie, anul trecut, după ce tenimenul a confirmat că se întâlnește cu tânăra de 21 de ani. 

Nick Kyrgios, într-o relație serioasă cu Costeen Hatzi 

Australianul a fost întrebat de fani în urmă cu câteva luni dacă are de gând să se însoare cu Costeen, iar răspunsul său a fost afirmativ, spunând că se vor căsători „în curând”. Tânăra îl însoțește la toate turneele pe tenismen, fiind văzută pentru prima dată în tribune la Australian Open. 

Aflat în optimi la Wimbledon, Nick Kyrigos a avut parte de susținerea iubitei din tribune, tânăra fiind surprinsă trăind cu sufletul la gură fiecare punct din meciul tensionat cu Stefanos Tsitsipas (23 ani, 5 ATP), scor 6-7, 6-4, 6-3, 7-6.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!