Irina Begu Roland Garros 2022 Irina Begu copil Irina Begu incident Roland Garros Irina Begu racheta aruncata Roland Garros 2022 Tenis

Irina Begu, ținută de mama copilului speriat în turneul de la Roland Garros: „Îi mulțumesc. A fost jenant pentru mine, mă simt foarte prost”

Irina Begu i-a mulțumit mamei copilului speriat de aruncarea rachetei că i-a transmis supervizorului faptul că fiul său nu a fost vătămat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 15:39
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 15:41

Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) s-a calificat în turul al treilea al competiției de la Roland Garros, trecând de Ekaterina Alexandrova, dar partida va fi amintită pentru gestul comis în setul decisiv, când o rachetă aruncată de sportiva din România a aterizat în tribune, cauzând sperietura unui copil, care a început, în consecință, să plângă.

Adversara Irinei Begu a cerut descalificarea acesteia, dar părinții copilului l-au asigurat pe supervizorul turneului, venit să verifice situația, că acesta nu a fost vătămat, prin urmare jucătoarea din țara noastră a scăpat doar cu un avertisment. 

Irina Begu: „Un moment dezamăgitor și jenant pentru mine. Mă simt extrem de prost pentru ce s-a întâmplat.”

„A fost - și este în continuare - un moment dezamăgitor pentru mine, jenant, pe care aș vrea să-l uit cât mai repede. Mi-am cerut scuze și îmi cer încă o dată scuze pentru momentul creat, nu a fost intenția mea și mă simt extrem de prost pentru ce s-a întâmplat. 

Eu iubesc copiii enorm de mult și m-a durut că s-a întâmplat să lovesc fix un copil. Îi mulțumesc mamei care a insistat că fiul său nu are nimic și i-a transmis asta și supervizorului.

Begu, despre spectatorii prezenți la meci: „Mă bucur că publicul m-a înțeles.”

De-a lungul carierei nu am avut incidente de acest fel și este o lecție pe care trebuie să o învăț și pot să spun doar că îmi cer încă o dată scuze.

A fost un moment foarte stânjenitor și m-am bucurat că mi s-a oferit a doua șansă de a juca. M-am bucurat că s-a reluat meciul, m-am simțit extrem de prost și pur și simplu nu am vrut să lovesc cu racheta... A fost un moment greu, mă bucur că publicul m-a înțeles și că a fost ulterior alături de mine,” a spus Irina Begu pentru Eurosport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!