VIDEO Irina Begu a făcut 'victime' la Roland Garros! A lovit cu racheta un copil, după o ieșire nervoasă: adversara a cerut să fie descalificată

Irina Begu Roland Garros 2022 Irina Begu Ekaterina Alexandrova Irina Begu racheta Roland Garros 2022 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 14:20
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 15:35

Enervată, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova în setul decisiv, Irina Begu a aruncat cu racheta, doar ca aceasta să aterizeze în tribunele terenului 13. 

Irina Begu și Ekaterina Alexandrova au jucat unul dintre cele mai lungi meciuri ale turului secund, la Roland Garros 2022. Sportiva din România a condus cu 4-2 și 5-3 în primul set, pe care l-a pierdut, în final, în tiebreak. 

După revenirea din setul secund, în care s-a impus cu 6-3, Irina Begu a cedat în startul manșei decisive, permițându-i jucătoarei din Federația Rusă să facă break-ul și să se desprindă, la 2-0. 

Nemulțumită, Ekaterina Alexandrova i-a cerut supervizorului ca Irina Begu să fie descalificată

În acel moment, jucătoarea din țara noastră a încetat să-și ținâ în frâu emoțiile și a aruncat în pământ cu o rachetă, care a sărit, aterizând în tribunele terenului 13. Din primele informații, spectatorul lovit a fost un copil, care a început să plângă, imediat după impact. 

Arbitrul de scaun a suspendat partida, luând în calcul descalificarea româncei, dar intervenția supervizorului l-a asigurat că poate să continue derularea meciului, în condițiile în care fanul lovit nu a fost vătămat serios. Begu a fost însă avertizată, pentru comportament nesportiv. 

Irina Begu a continuat cu brio partida, reușind să se califice în turul al treilea, scor 6-7, 6-3, 6-4, unde o va înfrunta pe deținătoarea de wildcard, Leolia Jeanjean (26 de ani, 227 WTA), care a trecut de Karolina Pliskova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!