Irina Begu Roland Garros 2022 Irina Begu Ekaterina Alexandrova Irina Begu racheta Roland Garros 2022 Tenis

VIDEO Irina Begu a făcut 'victime' la Roland Garros! A lovit cu racheta un copil, după o ieșire nervoasă: adversara a cerut să fie descalificată

Enervată, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova în setul decisiv, Irina Begu a aruncat cu racheta, doar ca aceasta să aterizeze în tribunele terenului 13. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 14:20
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 15:35

Irina Begu și Ekaterina Alexandrova au jucat unul dintre cele mai lungi meciuri ale turului secund, la Roland Garros 2022. Sportiva din România a condus cu 4-2 și 5-3 în primul set, pe care l-a pierdut, în final, în tiebreak. 

După revenirea din setul secund, în care s-a impus cu 6-3, Irina Begu a cedat în startul manșei decisive, permițându-i jucătoarei din Federația Rusă să facă break-ul și să se desprindă, la 2-0. 

Nemulțumită, Ekaterina Alexandrova i-a cerut supervizorului ca Irina Begu să fie descalificată

În acel moment, jucătoarea din țara noastră a încetat să-și ținâ în frâu emoțiile și a aruncat în pământ cu o rachetă, care a sărit, aterizând în tribunele terenului 13. Din primele informații, spectatorul lovit a fost un copil, care a început să plângă, imediat după impact. 

Arbitrul de scaun a suspendat partida, luând în calcul descalificarea româncei, dar intervenția supervizorului l-a asigurat că poate să continue derularea meciului, în condițiile în care fanul lovit nu a fost vătămat serios. Begu a fost însă avertizată, pentru comportament nesportiv. 

Irina Begu a continuat cu brio partida, reușind să se califice în turul al treilea, scor 6-7, 6-3, 6-4, unde o va înfrunta pe deținătoarea de wildcard, Leolia Jeanjean (26 de ani, 227 WTA), care a trecut de Karolina Pliskova. 

Modifică setările cookies