emma raducanu Emma Raducanu contract Miami Open 2022 Porsche Tenis WTA Tenis

Înainte de posibilul meci cu Simona Halep la Miami, Emma Răducanu a semnat un contract uriaș de publicitate cu Porsche

Porsche este ultimul brand care a semnat un contract de publicitate cu actuala campioana de la US Open, Emma Răducanu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 08:25
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 09:59

La 19 ani, Emma Răducanu (13 WTA) atrage cu ușurință nume grele din industria automobilelor și își conturează un brand personal din ce în ce mai puternic. 

La nici două săptămâni după anunțarea semnării contractului în valoare de aproximativ $4 milioane cu Vodafone, Emma Răducanu a adăugat Porsche pe lista brand-urilor endorsate, alături de Nike, British Airways, Evian, Dior și Tiffany's.

Potrivit The Sun, citat de AS, Emma Răducanu a primit un Porsche alb 911 GT3, în valoare de aproximativ 180.000 de euro și s-a pozat alături de un model 911 Carrera 3.2 clasic, de 32.000 de euro.

Fan înrăit F1, Emma Răducanu face primul pas în promovarea industriei auto

„Sunt atât de fericită să fiu parte a Familiei Porsche ca ambasador oficial de brand. Sunt pregătită pentru fiecare clipă pe care călătoria noastră împreună ne-o va oferi,” a scris Emma Răducanu pe Twitter, anunțându-și oficial parteneriatul cu renumitul producător de automobile. 

Nu va fi prima dată când Emma Răducanu va folosi un Porsche pentru a se deplasa. În cadrul turneelor WTA 250 Transylvania Open și Linz, campioana en-titre a Openului American a utilizat mașinile acestui brand, care a sponsorizat cele două întreceri sportive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!