emma raducanu Emma Raducanu antrenament Emma Raducanu sala de forta Tenis WTA Tenis

VIDEO Emma „Hulk” Răducanu! Sportiva de 19 ani împinge 200 de kilograme la sală, de aproape 4 ori greutatea sa corporală

Emma Răducanu și-a intimidat competitoarele din WTA, publicând un videoclip cu o parte din antrenamentul său în sala de forță. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 09:20
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 09:36

Emma Răducanu evită să glumească în timpul antrenamentelor făcute în sala de forță. Campioana en-titre a Openului American își perfecționează condiția fizică literalmente, în ultima postare publicată pe Twitter aceasta dezvăluind greutatățile incredibile cu care lucrează.

Pentru o sportivă de numai 19 ani, a cărei greutate este estimată la 55 de kilograme, performanțele Emmei Răducanu (13 WTA) în ce privește exercițiile de explozie musculară surprind pe toată lumea.

Emma Răducanu își intimidează colegele din WTA

Britanica cu origini românești a făcut exercițiul hip thrust cu bara împingând 200 de kilograme, adică greutatea sa corporală multiplicată de aproape 4 ori (3,63, mai precis). 

„Termin săptămâna în forță cu niște schimonoseli serioase și un număr rotund. Un weekend plăcut tuturor!”, a scris Emma Răducanu în descrierea videoclipului în care le demonstrează competitoarelor sale din circuit că este dispusă să depună eforturi extraordinare pentru a dovedi că succesul de la New York poate fi repetat. 

În cadrul US Open 2021, Emma Răducanu a legat 10 victorii consecutive fără set pierdut, reușind o premieră absolută în istoria tenisului. Răducanu a început competiția din faza calificărilor și nu a pierdut niciun set în drumul său către primul trofeu de Grand Slam al carierei. 

Modifică setările cookies