emma raducanu Emma Raducanu sponsor Tenis WTA Tenis

Emma Răducanu a semnat un nou contract de publicitate, în valoare de $4 milioane, prin care va susține tenisul din Marea Britanie

Emma Rădcanu va deveni ambasadoarea Vodafone pentru a sprijini construirea unui viitor luminos în tenisul britanic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 10:16

Potențialul Emmei Răducanu de a deveni miliardară prin faima pe care și-o construiește în tenis începe să prindă contur. Campioana en-titre a Openului American nu s-a oprit la Nike, British Airways, Evian, Dior și Tiffany's și a semnat un contract de publicitate în valoare de aproximativ $4 milioane cu Vodafone. 

Parteneriatul Emmei Răducanu cu multinaționala de telecomunicații are menirea de a inspira noua generație de tenismeni din Marea Britanie

Vodafone, Nike, British Airways, Evian, Dior și Tiffany's sunt sponsorii Emmei Răducanu

În urma victoriei de la New York, se estimează că Emma Răducanu ar fi motivat mai mult de 100,000 de copii din Marea Britanie să joace tenis. În acest sens, Răducanu va deveni ambasadoarea Vodafone care va munci pentru a promova tenisul în țara de proveniență.   

În Regatul Unit vor fi organizate competiții pentru copiii de categorie U14 și U18 la nivelul cluburilor de tenis, parcurilor și școlilor, iar învingătorii se vor califica la campionatele regionale din iunie și iulie. 

„Sunt încântată să lucrez cu Vodafone pentru a inspira noua generație de tenismeni din Regatul Unit. Sprijinul pe care l-am primit eu la început a fost esențial pentru dezvoltarea mea și abia aștept să cresc aceste inițiative, pentru a le face mai bune și mai accesibile,” a spus Emma Răducanu, potrivit Tennis Head.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LTA (@lta)

Modifică setările cookies