Horia Tecau Federatia Romana de Tenis Ion Tiriac Tenis Romania Tenis

Horia Tecău, propus pentru funcția de președinte al FRT. Reacția lui Ion Țiriac: „Doar dacă vrea să vină la birou la 8 și să plece la 22”

Ion Țiriac a lăsat de înțeles că se îndoiește de materializarea scenariului în care Horia Tecău ar deveni președinte al Federației Române de Tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2022, 09:35
Data actualizarii: Joi 03 Martie 2022, 09:38

La 37 de ani, multiplul campion de Grand Slam, Horia Tecău se retrage din tenis ca număr 17 ATP în proba de dublu, dar nu înainte de a încerca o calificare istorică alături de echipa României la turneul final al Cupei Davis.

România întâlnește Spania în weekend-ul 4-5 martie, la Marbella, iar șansele matematice ale echipei noastre sunt scăzute, prin urmare partida ar putea fi ultima apariție a dublistului Horia Tecău în tenisul mondial. 

Ion Țiriac: „Dacă își dorește asta, atunci are toate atuurile în mâna dumnealui.”

Propus de George Cosac pentru funcția de președinte al Federației Române de Tenis, Horia Tecău a fost evaluat de miliardarul Ion Țiriac, fost campion de Grand Slam, în urma succesului bifat împreună cu Ilie Năstase în ediția 1970 a turneului de la Roland Garros

„Dacă domnul Tecău doreşte să vină la birou la opt dimineaţa să stea până la zece seara şi să nu facă nimic, decât tenis, atunci are toate atuurile în mâna dumnealui”, a declarat Ion Țiriac, pentru Telekom Sport.

Echipa României pentru barajul de Cupa Davis cu Spania este alcătuită din Marius Copil, Nicolae Frunză, Ștefan Paloși, Gabi Boitan și Horia Tecău. Căpitanul nejucător este Gabriel Trifu. 

Modifică setările cookies