Ion Tiriac Cristi Borcea Ion Tiriac Jr. Tenis Tenis

Cristi Borcea joacă în Liga 2! Ion Țiriac a dezvăluit că are 33 de copii și că le-a asigurat deja viitorul 

Ion Țiriac, dezvăluiri despre viața sa amoroasă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:08
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 15:15

Ion Țiriac (82 ani) a fost căsătorit o singură dată, între 1963 și 1965, cu Erika Braedt, fostă handbalistă la Ştiinta Bucureşti. În urma acestui mariaj, nu a rezultat niciun copil, fostul tenismen urmând să aibă 3 copii din relații extraconjugale, Ion Țiriac Jr. (45 ani), conceput cu Mikette von Issenberg, Ioana Natalia Țiriac (24 ani) și Karim Mihai Țiriac (27 ani), făcuți cu ziarista Egip Sophie Ayad. 

Însă, recent, omul de afaceri a declarat pentru o publicație din Argentina că mai are 30 de copii pe care nu i-a declarat, dar cărora le-a asigurat viitorul. Astfel, Ion Țiriac l-a întrecut pe Cristi Borcea, fostul președinte al lui Dinamo având doar 9 copii, făcuți cu 4 femei diferite. 

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (n.r. - din avere)”, a declarat Țiriac, la Rosario 3. 

Țiriac, câștiguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc

„Mingea de bani. Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mușți bani decât Federer și are câștiguri nete mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc”, anunță the-sun.com.

Acesta a câștigat doar 180.000 de euro din tenis, deși are la activ mai multe titluri ATP. Totuși, acesta a știut cum să investească banii și să devină unul dintre cei mai bogați români.

În 2005, averea acestuia era estimată la 780 de milioane de euro, dar se estimează că aceasta s-a dublat între timp. Sursa citată, care amintește și de viața privată a tenismanului, îl consideră pe acesta un adevărat profesionist, atât în teren, cât și în afara lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!