GALERIE FOTO Atenție, Gigi Becali! Ion Țiriac înființează un club de fotbal! Lovitura financiară pregătită de omul de afaceri 

Ion Tiriac fotbal stejarii stejarii country club Stiri
Mihnea Stefan
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 17:04
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 08:20

Stejarii Country Club va trece la următorul nivel. 

În 2007, Ion Țiriac (82 ani) a deschis clubul rezidențial „Stejarii”, în pădurea Băneasa. La 6 ani distanță, omul de afaceri a făcut o nouă investiție, de 18 milioane de euro, în acel complex, iar în 2013 lua naștere „Stejarii Country Club”, un stabiliment dedicat sportului și serviciilor de relaxare. 

Potrivit Propsort, Ion Țiriac este pregătit să ducă „Stejarii Country Club” la următorul nivel și a decis să înființeze un club sportiv, care va fi intitulat „Clubul Sportiv Stejarii”, în care se vor dezvolta toate disciplinele sportive la nivel profesionist, printre care și fotbalul. 

Țiriac, câștiguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc

„Mingea de bani, legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și are câștiguri nete mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc”, anunță the-sun.com.

Țiriac a câștigat doar 180.000 de euro din tenis, deși are la activ mai multe titluri ATP. Totuși, acesta a știut cum să investească banii și să devină unul dintre cei mai bogați români.

În 2005, averea omului de afaceri era estimată la 780 de milioane de euro, dar se preconizează că aceasta s-a dublat între timp. Sursa citată, care amintește și de viața privată a fostului tenismanului, îl consideră pe Ion Țitiac un adevărat profesionist, atât în teren, cât și în afara lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!