Miercuri 30 Mai 2018, 14:27

"Halep si-a inceput cursa pentru primul titlu de GrandSlam cu o revenire nervoasa!" Reactia presei internationale dupa victoria Simonei cu Riske

Simona Halep s-a calificat in turul secund la Roland Garros.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Simona Halep a castigat meciul cu Alison Riske in trei seturi. Halep a pierut primul set, scor 2-6, insa s-a impus in urmatoarele doua cu un scor identic, 6-1. Presa internationala reactionat imediat dupa meciul liderului mondial.

"Numarul unu mondial si-a inceput cursa pentru castigarea primului Grand Slam din cariera cu o revenire nervoasa, intr-un meci amanat din cauza ploii", a notat BBC. "Simona Halep a avut un start ratat de meci, dar a luat apoi masuri in impotriva lui Alison Riske", au scris francezii de la L'Equipe.

Site-ul WTA scrie ca Halep a evitat o surpriza uriasa dupa un inceput greu de meci: "Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Alison Riske. Cu o zi intarziere, numarul 1 mondial a evitat o surpriza, dupa ce in primul set a comis 16 erori nefortate si doar patru lovituri castigatoare. Halep a revenit insa incet in meci si s-a impus intr-o maniera autoritara, cu 20 de lovituri castigatoare si 28 de erori nefortate".

In turul urmator, Simona Halep va juca impotriva unei alte sportive din Statele Unite ale Americii. Taylor Townsend, locul 72 in clasamentul WTA, este urmatoarea adversara a Simonei Halep.Iohannis, despre o eventuală OUG: Mare grijă, societatea civilă trebuie să stea în alertă. Să protestăm