Simona Halep, Roland Garros 2018 | Antrenorul Serenei a analizat-o pe Simona: "Asta trebuie sa faca pentru a castiga un Grand Slam!" Sfaturi de AUR
Miercuri 30 Mai 2018, 11:42

Simona Halep, Roland Garros 2018 | Antrenorul Serenei a analizat-o pe Simona: "Asta trebuie sa faca pentru a castiga un Grand Slam!" Sfaturi de AUR

Simona Halep joaca azi cu Alison Riske la Roland Garros in primul tur. Urmareste aici partida. 

Simona Halep primeste sfaturi pretioase de la legendarul antrenor al Serenei Williams inaintea debutului de la Roland Garros. Dupa doua finale pierdute la Paris, Halep are nevoie de mult curaj si un serviciu mai bun, sustine Patrick Mouratoglou.


"A jucat trei finale, dar cea pierduta anul trecut la Paris a fost cea mai dureroasa. Cu Ostapenko, Simona a pierdut dupa ce a condus cu un set si trei game-uri.

In ciuda scorului, Simona nu a parut niciodata la conducerea meciului. Din cauza serviciului.

Primul serviciu a avut in medie 144km/h. Ea nu a compensat lipsa de viteza cu acuratete. In principiu a servit pe mijloc si i-a dat sanse lui Ostapenko sa preia conducerea.

Ostapenko a castigat 77% din puncte pe primul serviciu al Simonei. Din cauza serrviciului slab, Halep n-a reusit sa mentina terenul. A scazut cu 1.77m in spatele terenului.", e analiza lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

Celebrul antrenor anunta si vesti bune pentru Simona. Ea si-a redresat deja o mare din parte din problemele de anul trecut.

"Exista si vesti bune. In semifinala epica cu Kerber de la Australian Open de anul asta, Simona a stat la 45cm de linia de fund, iar asta i-a adus un loc in finala.

Orice campion simte nervii la finala. Aici te bazezi pe serviciu ca sa treci mai departe.

Ca sa castige primul Grand Slam, va trebui sa fie mai curajoasa. Iar Simona munceste mult la asta", spune Mouratoglou.


Partida Simonei Halep cu Alison Riske din primul tur de la Roland Garros a fost reprogramata pentru azi, de la ora 12:00. Urmareste aici partida LIVEComisia Europeană, chemată să apere statul de drept în România, după violențele de la protest. ”Oamenii caută ajutor la UE”