Simona Halep Forbes Naomi Osaka Serena Williams Tenis

Forbes a facut anuntul! Cat a incasat Simona Halep in ultimul an si pe ce loc se afla in clasament 

Forbes a facut clasamentul celor mai bine platite sportive din lume in ultimul an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 10:41
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 10:41

Celebra publicatie a calculat veniturile totale a celor mai bune sportive din lume pentru perioada iunie 2019 - iunie 2020, iar Simona Halep s-a clasat pe locul 4, cu incasari de 10.9 milioane de dolari. Din total, 6.9 milioane provin din premiile castigate la turnee, iar restul de 4 milioane din contractele de publicitate. 

Serena Williams a fost detronata de Naomi Osaka in clasament, care ocupa primul loc, cu 37.4 milioane de dolari incasate, iar din total, doar 3.4 milioane au fost castigate din tenis. J

Williams ocupa locul doi, cu 36 de milioane de dolari, 4 dintre ele din premii, iar podiumul este completat de Ashleigh Barty, cu 13.1 milioane de dolari, 10.1 din premii. 

"Halep a obtinut al doilea sau titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36.5 milioane de dolari castigate din premii pe parcursul carierei o plaseaza pe locul al patrulea in ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numara branduri globale precum Nike, Wilson, Hublot si Avon, precum si alte cateva din tara sa natala, Romania", anunta Forbes conform Agerpres. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!