EXTRAORDINAR | Dialogul de 50,000 de dolari dintre Maria Sharapova si Novak Djokovic 

EXTRAORDINAR | Dialogul de 50,000 de dolari dintre Maria Sharapova si Novak Djokovic 

Maria Sharapova si Novak Djokovic colaboreaza pentru o cauza umanitara. 

Maria Sharapova a luat decizia de a dona douazeci si cinci de mii de dolari pentru victimele incendiilor din Australia.

"In ultimii 15 ani, Australia a fost casa mea in luna ianuarie. E groznic sa vad cum incendiile distrug acele pamanturi si comunitati de animale. Vreau sa incep sa ajut prin a dona 25.000 de dolari. Novak, vei dona si tu o suma similara?" a scris Maria Sharapova pe Twitter.

Novak Djokovic si Maria Sharapova, donatii de 50,000 de dolari pentru victimele din Australia


Sarbul a raspuns afirmativ la invitatia rusoaicei de a ajuta impreuna victimele incendiilor. Pentru aceeasi cauza, Nick Kyrgios a decis sa doneze cate 200 de dolari pentru fiecare as pe care il va servi la turneele din Australia in acest inceput de sezon. In meciul cu Jan-Lennard Struff, Kyrgios a servit 20 de asi, totalizand o suma de 4,000 de dolari. 

Anuntul facut de Kyrgios i-a motivat si pe altii sa doneze, printre care Petra Kvitova, Alex De Minaur, Samantha Stosur, dar si noul numar 3 WTA, Simona Halep. La finalul primei zile in Cupa ATP, nu mai putin de 21,600 de dolari s-au strans pentru Crucea Rosie Australiana, la initiativa lui Nick Kyrgios. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT