MARIA SHARAPOVA SI DANIIL MEDVEDEV NU VOR PARTICIPA LA OLIMPIADA DE LA TOKYO? | Cum ii afecteaza condamnarea Agentiei Mondiale Anti-Doping  

MARIA SHARAPOVA SI DANIIL MEDVEDEV NU VOR PARTICIPA LA OLIMPIADA DE LA TOKYO? | Cum ii afecteaza condamnarea Agentiei Mondiale Anti-Doping  

Participarea intregului lot de tenis al Rusiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo este pusa in pericol. 

Maria Sharapova nu va participa la editia 2020 a Jocurilor Olimpice. Absenta jucatoarei din Rusia este sigura, in conditiile in care, intai, Sharapova anuntase ca va prefera sa joace intr-un turneu amical in SUA, intitulat Orange County Breakers, programat pentru perioada 28-29 iulie 2020. 

"Sunt incantata sa revin la Breakers. Competitia in cadrul echipei Lumii e intotdeauna puternica si abia astept sa joc in echipe din nou," a declarat Maria Sharapova, actualmente numar 131 WTA. 

Astazi insa Federatia Rusa a primit o veste proasta din partea WADA (Agentia Mondiala Anti-Doping), conform careia Rusia nu va putea trimite niciun sportiv la Jocurile Olimpice 2020. Doar sportivii care pot dovedi ca nu au fost implicati in scandaluri de dopaj vor avea libertatea de a evolua la Tokyo, insa reprezentand un steag neutru. 

Federatia Rusa va avea incepand de azi, 9 decembrie, 21 de zile la dispozitie pentru a ataca decizia la CAS.

Cine sunt jucatorii rusi care ar putea fi afectati de aceasta decizie?


Hotararea WADA ar putea diminua drastic nivelul competitional al Olimpiadei de tenis, in cazul in care interdictia va ramane in picioare, iar tenismenii rusi nu isi vor dori sa joace fara a-si reprezenta tara.

Printre tenismenii afectati se regasesc Daniil Medvedev (numar 4 ATP) Karen Khachanov, Andrey Rublev, Maria Sharapova, Anastasia Pavlyuchenkova sau Daria Kasatkina.  VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT