Simona Halep emma raducanu Simona Halep Gabriela Ruse Toni Iuruc Transylvania Open Tenis

GALERIE FOTO Emma Răducanu, spectatoare de lux la meciul Simonei Halep. De unde a văzut meciul Toni Iuruc și de ce nu a stat în lojă

Emma Răducanu, Ion Răducanu, Toni Iuruc, Ana Bogdan și Simone Tempestini au asistat la meciul Simona Halep vs. Gabriela Ruse.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:31

La nici 24 de ore de la prima victorie semnată în circuitul WTA, Emma Răducanu respiră tenis prin toți porii, în cadrul Transylvania Open

Sportiva britanică cu origini românești în vărstă de 18 ani (23 WTA) a asistat, împreună cu tatăl său român, Ion Răducanu la partida câștigată în minim de seturi de către Simona Halep, în defavoarea Gabrielei Ruse, scor 6-1, 6-2. 

În Royal Box, amenajată la câțiva metri înălțime față de suprafața de joc au mai putut fi regăsiți soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, așezat alături de omul de PR din echipa fostei campioane de la Wimbledon, Cosmin Hodor. 

De ce alege Toni Iuruc să nu stea în loja Simonei Halep, alături de antrenori


Toni Iuruc a stat alături de Cosmin Hodor, Ana Bogdan și Simone Tempestini, departe de loja antrenorilor, situată pe marginea suprafeței de joc. Într-un interviu din urmă cu o lună, Simona Halep explica de ce soțul său preferă să o încurajeze de la o distanță mai mare. 

„În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, este un plus pentru viaţa mea profesională. Este emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut, şi e superstiţios,” a dezvăluit Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!