Simona Halep Simona Halep Gabriela Ruse Simona Halep Transylvania Open Tenis WTA Romania Transylvania Open Tenis Simona Halep joacă din nou fără frică: „Să fiu sinceră, m-am chinuit o lună-două, dar acum am un nou obiectiv.”

Simona Halep joacă din nou fără frică: „Să fiu sinceră, m-am chinuit o lună-două, dar acum am un nou obiectiv.”

Simona Halep a fost mulțumită cu nivelul de tenis pe care l-a arătat în primul tur la Transylvania Open. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:08
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:54

Simona Halep a debutat convingător în Openul Transilvaniei, cedând doar trei game-uri în cele aproximativ 70 de minute de joc ale meciului cu Gabriela Ruse, încheiat scor 6-2, 6-1 în favoarea numărului 18 WTA. 

Dubla campioană de Grand Slam a avut o prestație aproape perfectă la serviciu, câștigând 25/30 (83%) din punctele jucate cu prima servă. În plus, Halep a reușit lovitura meciului, pentru a se distanța la 5-2 în setul secund, semnând un passing shot pe care Gabriela Ruse nu l-a putut intui nici măcar o clipă. 

Simona Halep: „Mă simt ca acasă la Cluj. Mereu joc cel mai bun tenis al meu aici.”


„Chiar dacă am jucat fără public, îi simt pe oameni alături de mine. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru primire, chiar mă simt ca acasă. Azi am putut să joc un tenis bun, nu e ușor să joci împotriva unei conaționale care a avut un an extraordinar. Gabriela Ruse merită toate aplauzele. Pentru mine, a fost o bucurie să fiu pe teren, mereu joc cel mai bun tenis al meu la Cluj și abia aștept să joc mâine,” a declarat Simona Halep. 

„Suntem toți triști că spectatorii nu pot veni să ne susțină, dar sper să trecem cu bine peste această perioadă. Eu cred că vom reveni la normal în curând și nu am de gând să mă las. Vreau să mai joc!” a adăugat învingătoarea din acest meci, în interviul preluat de Alexandra Dulgheru. 

Simona Halep, despre accidentările grele din acest sezon


„A fost prima mea accidentare gravă. Bine că s-a întâmplat la 30 de ani, și nu mai devreme. M-am grăbit să joc la Wimbledon, iar apoi a mai trebuit să stau 3-4 săptămâni. Să fiu sinceră, m-am descurajat. Am o lună, două de când mă chinui. M-am chinuit în SUA, dar acum alerg și nu mă mai gândesc la nimic când joc. Când îți e frică, nu poți să te concentrezi la joc, dar acum am depășit acea perioadă.

Sper să pot ajunge unde îmi doresc, pentru că am un nou obiectiv. Sper să fiu aptă de joc,” a completat Simona Halep, fără să dezvăluie care anume este obiectivul pe care și l-a impus. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!