VIDEO Toți au rămas interziși! Jaqueline „Dracula” Cristian a reușit cea mai șocantă apariție pe teren din istoria tenisului :)

Jaqueline Cristian a fost autoarea celei mai surprinzătoare intrări pe terenul de joc din istoria recentă a tenisului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 17:42

Jaqueline Cristian (23 de ani, 105 WTA) și-a surprins adversara din primul tur al Openului Transilvaniei chiar înainte de startul propriu-zis al partidei. Sportiva din România și-a făcut intrarea pe terenul de joc purtând un costum al Contelui Dracula, contribuind la conturarea brandului Transylvania Open.

Cu zâmbetul pe buze, Jaqueline Cristian a șocat-o pe oponenta sa, Kaja Juvan, dar și pe reputatul arbitru de scaun, Kader Nouni. 

  • Toți au rămas interziși! Jaqueline „Dracula” Cristian a reușit cea mai șocantă apariție pe teren din istoria tenisului :)

După ce a fost eliminată în proba de dublu în primul tur, Jaqueline Cristian încearcă să devină a treia jucătoare din România calificată în turul secund al Transylvania Open. În prima zi de turneu, Ana Bogdan a învins-o pe Ivana Jorovic, 7-6, 6-4, iar în duelul 100% românesc al celei de-a doua zi, Irina Bara a eliminat-o pe Irina Begu, scor 7-6, 0-6, 6-4. 

Miercuri, 27 octombrie, Simona Halep va intra la rândul său în competiție, în meciul pe care îl are programat în compania Gabrielei Ruse, partenera sa de dublu de la Indian Wells. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!