Matematica o încolțește pe Simona Halep: ce trebuie să facă la Cluj pentru a nu părăsi top 20 WTA, începând de luni

Simona Halep Clasament WTA Live simona halep clasament wta Simona Halep Transylvania Open Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 10:33
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 10:39

În ierarhia WTA LIVE, Simona Halep ocupă locul 23 mondial, fiindu-i scăzute punctele câștigate la Turneul Campioanelor 2019. 

După o perioadă lungă de 8 ani și 2 luni petrecută în top 20 WTA, dintre care 7 ani și jumătate, între primele zece jucătoare ale lumii, Simona Halep părăsește locurile confortabile ale topului ierarhiei mondiale. 

Simona Halep a urcat o poziție, la finalul turneului WTA 500 de la Moscova, ocupând actualmente locul 18 mondial, dar ierarhia WTA LIVE arată deducerea punctelor cucerite la ediția 2019 a Turneului Campioanelor, lucru care înseamnă o coborâre cu cinci poziții, până pe locul al 23-lea. 

În clasamentul WTA LIVE, Simona Halep ocupă locul 23


În scenariul prezent, un singur deznodământ al Openului Transilvaniei o scapă de ieșirea din top 20 WTA, începând de luni, anume câștigarea primului trofeu în acest an. 

Simona Halep își începe miercuri, 27 octombrie parcursul la Transylvania Open și are nevoie de cinci victorii în cinci zile pentru a îndeplini obiectivul care ar menține-o în primele douăzeci de tenismene ale Pământului. 

Partida Simonei Halep cu Gabriela Ruse începe după ora 15:30 și va fi transmisă live text pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!