Simona Halep Simona Halep 30 de ani Simona Halep Nicolae Halep Simona Halep Toni Iuruc Tenis

FOTO La 30 de ani împliniți, Simona Halep a primit cel mai mare buchet de flori din partea soțului Toni Iuruc: cu cine s-a pozat de ziua ei

Simona Halep a fost sărbătorită de familie cu ocazia împlinirii vârstei speciale de 30 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 10:14
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 10:35

Ocazia împlinirii a 30 de ani de către Simona Halep a fost sărbătorită cum se cuvine de către proaspătul său soț, Toni Iuruc.

Iubitul Simonei Halep i-a cumpărat celei mai bune jucătoare de tenis din istoria României un buchet de 30 de trandafiri roz pe care sportiva din Constanța l-a arătat fanilor săi prin intermediul unui Instastory. 

  • La 30 de ani împliniți, Simona Halep a primit cel mai mare buchet de flori din partea soțului Toni Iuruc: cu cine s-a pozat de ziua ei

Simona Halep schimbă prefixul: împlinește 30 de ani! 


Pe același canal al rețelelor sociale, Simona Halep a publicat o imagine alături de fratele său, Nicolae, amândoi zâmbind larg și arătându-și bucuria celebrării acestui moment special în viața Simonei Halep. 

Perioada de repaus nu va mai dura mult pentru Simona Halep, care va fi nevoită să facă deplasarea în Statele Unite ale Americii pentru a putea participa la turneul WTA Indian Wells 1000, fixat pentru perioada 6-17 octombrie. 

Modifică setările cookies