GALERIE FOTO Diego Schwartzman, consolat de iubita-fotomodel, după 2 finale pierdute consecutiv în circuitul ATP

Diego Schwartzman Eugenia de Martino Eugenia de Martino sexy Sedinta Foto Tenis Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 11:38
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 11:38

Diego Schwartzman a fost consoldat de iubita sa, Eugenia de Martino după ce a pierdut la rând finalele turneelor ATP de la Buenos Aires și Rio de Janeiro. 

Fost număr 8 mondial, Diego Schwartzman (29 de ani, 13 ATP) a pierdut finala turneului ATP 500 de la Rio de Janeiro jucată în compania mult mai tânărului tenismen, Carlos Alcaraz (18 ani, 20 ATP), scor 6-4, 6-2. 

A fost un început de sezon dificil de gestionat pentru tenismenul argentinian. Schwartzman a navigat cu succes sezonul sud-american din luna februarie, dar a sfârșit ca finalist învins în turneele ATP 250 de la Buenos Aires și ATP 500 de la Rio de Janeiro, în fața adversarilor Casper Ruud și Carlos Alcaraz.

Diego Schwartzman, marele ghinionist al sezonului sud-american

În întrecerea ATP 250 de la Cordoba, Schwartzman a părăsit turneul în faza semifinalelor, depășit de chilianul Alejandro Tabilo (113 ATP), scor 6-3, 7-6. 

În ciuda ghinioanelor experimentate în luna februarie în circuitul ATP, Diego Schwartzman se consolează cu o relație fericită în plan sentimental cu Eugenia de Martino, fotomodel. 

Eugenia de Martino, urmărită de peste 150,000 de persoane pe Instagram

Cu peste 152,000 de urmăritori pe Instagram, prietena lui Diego Schwartzman este una dintre cele mai sexy femei din lumea tenisului, iar Schwartzman s-a putut bucura de susținerea ei pe toată durata partidei câștigate în față numărului 2 ATP. 

Eugenia de Martino are o înălțime de 1,65 metri, iar Diego Schwartzman este unul dintre cei mai scunzi tenismeni de top ai lumii, având o înălțime de 1,70 m. În ciuda acestui minus fizic, tenismenul argentinian a avut inspirația necesară pentru a-l depăși pe 'Regele Zgurii' la Roma, în 2020. 

„Ești mândria mea. Ești incredibil, felicitări! Te iubesc!” i-a transmis Eugenia de Martino iubitului său, Diego Schwartzman, prin intermediul unui Instastory. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!