Ea este 'cel mai sexy arbitru din lume'! Întoarce toate privirile cu aparițiile sale și si-a pus pe 'pauză' cariera

femeie arbitru Karolina Bojar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 23:58
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 23:58

Karolina Bojar (24 ani) este una dintre cele mai frumoase femei-arbitru din lume. 

Tânăra cu origini poloneze a decis să ia o pauză de la arbitraj pentru o perioadă de timp și să călătorească în jurul lumii. Karolina împărtășește cu cei 150.000 de urmăritori de pe Instagram aventurile sale, iar deja a bifat câteva destinații de top, precum Caraibe, New York sau Miami. 

Și-a pus meseria pe 'pauză' pentru a vedea lumea

Karolina a postat pe contul său de Instagram înainte de a pleca în călătoriile sale, dezvăluind care sunt planurile sale, odată cu finalul anului 2021. 

„Finalul anului este perioada în care tragi linie și îți reglezi conturile cu tine. Ultimele 12 luni au fost extrem de aglomerate și împlinite pentru mine. Ce s-a întâmplat în 2021 mi-a depășit așteptările. Din punct de vedere profesional mă simt împlinită, sunt în drumul către obiectivul dorit. 

2021 este care a fost de succes pentru mine ca atletă. Prestații regulate în cea mai mare ligă din fotbalul feminin, primul meci internațional pe care l-am găzduit. E momentul pentru mult visata și bine meritata relaxare acum, abia aștept”, a scris tânăra pe Instagram. 

Tânăra nu s-a sfiit să admită că aspectul său a ajutat-o de multe ori pe terenul de joc, calmând jucătorii în momentul în care ia o decizie: „Femeile au un șarm natural care ne permite să rămânem calme în timpul meciului, chiar și într-o situație tensionată. 

În timpul jocului sunt diferite situații care pot genera un comportament agresiv. Meciul începe într-un climat drăguț și plăcut, cred că frumusețea ajută”, a spus tânăra, citată de Daily Star

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!