GALERIE FOTO Ea poate fi considerată cea mai sexy sportivă de la JO 2022! Rusoaica îi hipnotizează pe toți cu privirea angelică 

Yulia Kanakina Jocurile Olimpice de la Beijing Skeleton Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 11:59
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 12:36

Yulia Kanakina face parte din delegația Rusiei care participă la Jocurile Olimpice de la Beijing, însă concurează sub steagul Comitetului Olimpic. 

Tânăra de 26 de ani concureză în proba de skeleton și este considerată una dintre cele mai atrăgătoare sportive din lume. 

Sportiva are visuri mărețe pentru Jocurile Olimpice de la Beijing și, pe lângă medalia mult visată, speră ca după competiția supremă să obțină suficienți bani pentru a deschide un adăspost de animale. 

"Ne-am pregătit pentru Jocurile Olimpice mult timp! Am muncit mult până acum. Trebuie să mă mențin în formă bună, atât fizică, cât și psihică, de la începutul până la sfârșitul competiției. Unii oameni vor să mă încurajeze spunându-mi că cel mai important lucru este să câștig, dar eu n-am nevoie de acest gen de motivație.

Trebuie să-mi spun că trebuie să mă bucur de competiție, să-mi fac treaba, să alerg ca fulgerul, să alunec ca o pană, să nu fac mișcări bruște. Astfel voi reuși. Toți vom lupta pentru un loc pe podium, inclusiv eu", a declarat rusoaica, citat de RT.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!