Rafael Nadal Novak Djokovic Novak Djokovic Goran Ivanisevic Novak Djokovic Grand Slam Tenis ATP Tenis

Ce nu voia Nadal să audă: Ivanisevic dezvăluie că Djokovic mai vrea să joace încă 5 ani și să ajungă la 30 de titluri de mare șlem

Goran Ivanisevic dezvăluie că Novak Djokovic plănuiește să mai joace tenis profesionist încă 5 ani, cu obiectivul de a câștiga încă 9 titluri de mare șlem. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 11:15
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 11:19

Duelul dintre Rafael Nadal (36 de ani) și Novak Djokovic pentru prima poziție în clasamentul all-time care numără titlurile de mare șlem câștigate va continua mai mult timp decât își imaginează fanii tenisului, potrivit ultimelor declarații făcute de antrenorul jucătorului sârb.

Goran Ivanisevic a dezvăluit pentru publicația spaniolă, Punto de break intenția lui Novak Djokovic (35 de ani) de a continua să joace tenis profesionist încă 5 ani, având ca obiectiv principal borna de 30 de trofee de Grand Slam. 

Ivanisevic anunță că Djokovic vrea să ajungă la 30 de titluri de mare șlem

„Am vorbit de mai multe ori cu el și ținta este să mai joace încă cinci ani și să ajungă la 30 de Grand Slam-uri. Este ceva ce a avut mereu în minte. Dacă nu există accidentări, cred că va putea atinge acest obiectiv,” a spus Goran Ivanisevic pentru Punto de break. 

În prezent, Novak Djokovic ocupă locul 2 în ierarhia turneelor de mare șlem câștigate în tenisul masculin în toate timpurile, cu 21 de trofee de acest calibru. Rafael Nadal este lider, cu 22 de titluri. 

Jucătorii cu cele mai multe titluri de Grand Slam

  • Rafael Nadal - 22 (2x Australian Open, 14x Roland Garros, 2x Wimbledon, 4x US Open)
  • Novak Djokovic - 21 (9x Australian Open, 2x Roland Garros, 7x Wimbledon, 3x US Open)
  • Roger Federer - 20 (6x Australian Open, 1x Roland Garros, 8x Wimbledon, 5x US Open)

Modifică setările cookies