„A câștigat totul, dar încă e înfometat după succes” Goran Ivanisevic îl compătimește pe Djokovic: „Multe rele i s-au întâmplat”

Goran Ivanisevic Novak Djokovic Novak Djokovic Wimbledon 2022 Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 12:05
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 12:03

Novak Djokovic a ratat Australian Open și a pierdut puncte, deși a câștigat turneul de la Wimbledon, dar rămâne înfometat și dornic de succes, anunță antrenorul său, Goran Ivanisevic. 

Dacă după înfrângerea suferită de Novak Djokovic în fața lui Rafael Nadal la Roland Garros, antrenorul său, Goran Ivanisevic declara că nu a putut să doarmă, lucrurile s-au așezat în colaborarea sa cu fostul lider ATP, în urma câștigării turneului de la Wimbledon.

Ivanisevic, despre Djokovic: „A avut un an dificil, nedrept. Rămâne înfometat și dornic de succes însă, deși a cucerit totul.”

Campionul ediției 2001 a întrecerii de pe iarba londoneză și-a lăudat elevul pentru foamea fără margini de victorie, însă le-a lăsat de înțeles fanilor jucătorului sârb că nu va participa la Flushing Meadows, în absența unei schimbări de ultim moment din partea autorităților americane. 

„A avut un an dificil, nedrept. Multe lucruri rele i s-au întâmplat. A meritat, în schimb, trofeul de la Wimbledon. În finală s-au duelat cei mai buni tenismeni ai lumii pe iarbă, el și Nick Kyrgios.

E o onoare și o plăcere să îl antrenez pe Djokovic, un om care a cucerit totul și încă e înfometat și dornic de succes,” a declarat antrenorul jucătorului sârb, croatul Goran Ivanisevic. 

Ivanisevic, sceptic în legătură cu șansele lui Djokovic de a participa la US Open

„Nu știu ce să spun despre șansele lui Djokovic de a juca la US Open, e dificil. Sunt mai mari șanse să primesc o invitație la turneul de la Umag și să-l câștig decât ca el să fie lăsat să intre în SUA. 

Turneul nu cere vaccinarea, dar Statele Unite, ca țară, sunt închise pentru persoanele nevaccinate. În momentul de față, nu poate intra pe teritoriul american. 

Îl respect și îl apreciez. A luat o decizie pe care nu o va schimba. Când presa spune că el e liderul unei mișcări, că are o influență rea asupra oamenilor, e greșit. 

Nu vrea să se vaccineze, nu vrea să își introducă acest vaccin în corpul său și niciodată nu le-a spus altora să nu nu se vaccineze. Îi respect decizia și o susțin,” a adăugat Ivanisevic pentru Sport Klub, notează Eurosport. 

Câștigând turneul de la Wimbledon, Novak Djokovic (35 de ani, 7 ATP) a ajuns la 21 de titluri de mare șlem cucerite în proba individuală. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!