Tenis

Calificată în semifinale, dubla campioană a turneului de la Dubai, Simona Halep nu se gândește la trofeu: „E prea departe.”

Simona Halep preferă să fie rezervată în ceea ce privește perspectivele sale în turneul WTA 500 de la Dubai. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 19:29
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 19:31

Simona Halep (23 WTA) a eliminat-o pe Ons Jabeur (10 WTA) în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Dubai, la capătul unui meci care s-a întins pe durata a 80 de minute de joc.

A fost 6-4, 6-3 pentru sportiva din țara noastră, care a făcut spectacol în primul set și a ridicat în picioare publicul din Arena Duty Free din Dubai. 

Simona Halep va juca împotriva Jelenei Ostapenko (1-1 H2H) în faza semifinalelor

„A fost un meci foarte dificil, chiar dacă s-a încheiat în două seturi. S-a simțit mai greu de atât. Am ținut minte meciul din 2020, care a fost foarte echilibrat. Știam că trebuie să lupt până la capăt și am vrut să o împing în spatele terenului, pentru că are un joc imens și lovește puternic uneori,” a spus Simona Halep despre desfășurarea sfertului de finală câștigat 6-4, 6-3 în defavoarea tunisiencei Ons Jabeur. 

Calificată a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, dubla campioană - Simona Halep - a oferit un răspuns rezervat, atunci când a fost întrebată dacă are sentimentul că poate deveni campioană și în această ediție. 

„E prea departe să mă gândesc la trofeu, dar e o plăcere să joc în Dubai. Am un sentiment grozav când ies pe terenul acesta și țin să vă mulțumesc pentru susținerea voastră. Mă simt minunat aici,” a fost răspunsul sportivei din România. 

Vineri, 18 februarie, Simona Halep va juca împotriva Jelenei Ostapenko pentru un loc în finala competiției. 

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Dubai de două ori, în edițiile din 2015 și 2020. 

Modifică setările cookies