Calificată în semifinale, dubla campioană a turneului de la Dubai, Simona Halep nu se gândește la trofeu: „E prea departe.”

Simona Halep Ons Jabeur Simona Halep declaratie Simona Halep interviu Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 19:29
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 19:31

Simona Halep preferă să fie rezervată în ceea ce privește perspectivele sale în turneul WTA 500 de la Dubai. 

Simona Halep (23 WTA) a eliminat-o pe Ons Jabeur (10 WTA) în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Dubai, la capătul unui meci care s-a întins pe durata a 80 de minute de joc.

A fost 6-4, 6-3 pentru sportiva din țara noastră, care a făcut spectacol în primul set și a ridicat în picioare publicul din Arena Duty Free din Dubai. 

Simona Halep va juca împotriva Jelenei Ostapenko (1-1 H2H) în faza semifinalelor

„A fost un meci foarte dificil, chiar dacă s-a încheiat în două seturi. S-a simțit mai greu de atât. Am ținut minte meciul din 2020, care a fost foarte echilibrat. Știam că trebuie să lupt până la capăt și am vrut să o împing în spatele terenului, pentru că are un joc imens și lovește puternic uneori,” a spus Simona Halep despre desfășurarea sfertului de finală câștigat 6-4, 6-3 în defavoarea tunisiencei Ons Jabeur. 

Calificată a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, dubla campioană - Simona Halep - a oferit un răspuns rezervat, atunci când a fost întrebată dacă are sentimentul că poate deveni campioană și în această ediție. 

„E prea departe să mă gândesc la trofeu, dar e o plăcere să joc în Dubai. Am un sentiment grozav când ies pe terenul acesta și țin să vă mulțumesc pentru susținerea voastră. Mă simt minunat aici,” a fost răspunsul sportivei din România. 

Vineri, 18 februarie, Simona Halep va juca împotriva Jelenei Ostapenko pentru un loc în finala competiției. 

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Dubai de două ori, în edițiile din 2015 și 2020. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!