fed cup Franta - Romania Franta - Romania FED Cup romania fed cup Simona Halep Tenis

BREAKING NEWS! Francezii au stabilit orasul si suprafata de disputare a semifinalei Fed Cup cu Romania! 

Semifinala Fed Cup dintre Franta si Romania se va desfasura pe hard! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 17:07
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 17:08

Romania merge in Franta sa lupte pentru cea mai mare performanta din istoria ei, finala FED Cup! Partida se va desfasura pe 20-21 aprilie la Rouen, pe Kindarena. Suprafata aleasa de francezi este hardul!

Romania s-a calificat in semifinale dupa ce a invins Cehia la ea acasa, detinatoarea trofeului si cea mai buna echipa din ultima decada!

 

Nadia, suporter surpriza?

 

Prezenta la inaugurarea NadiaGYM in Romania, Nadia Comaneci a anuntat ca ar putea sustine echipa Romaniei din tribune la partida cu Franta din FED Cup! 

"Nu stiu daca ajung la Paris in perioada respectiva (n.r. - la meciul Franta - Romania din semifinalele Fed Cup) pentru ca am cateva evenimente la care trebuie sa particip si nu stiu cum le leg pe toate. Daca se potriveste vin. Dar incerc sa ajung la Roland Garros. Ar fi fantastic ca Romania sa castige Fed Cup, stiu ca Simona isi doreste foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru Romania, e bine din toate punctele de vedere. Simona nu ma suna sa imi ceara sfaturi, mai mult ne dam mesaje. Ea este ocupata mai mult cu turneele ei. Stie ca atunci cand am timp ma uit la meciurile ei. Am vazut si ieri meciul, mi-a parut rau, dar asta face parte din sport, o data castigi, o data pierzi. Insa eu nu comentez cu ea tehnica ei, pentru ca ea face acest sport de la 5 ani. E ca si cum ea ar veni sa imi spuna mie ce trebuie facut la Tsukahara, la sarituri. Deci nu intram in detalii de acest gen, este o amicitie de fete. Eu nu-i dau niciun sfat decat daca e legat de shopping, desi ea se descurca si acolo. Stiu ca Simona vrea sa participe si la Jocurile Olimpice de la Tokyo. E foarte bine, pentru ca ar fi o medalie pe care si-ar pune-o langa trofeele castigate de ea pana acum", a spus Nadia Comaneci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!