VIDEO Așa i-a cerut Novak Djokovic fratelui său să părăsească loja, în timpul finalei de la Adelaide: reacția furioasă a sârbului

Novak Djokovic ATP 250 Adelaide Novak Djokovic frate Sebastian Korda Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 18:15
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 18:26

Novak Djokovic și-a pierdut cumpătul la finalul primului set al finalei turneului ATP 250 de la Adelaide. 

Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) și-a adjudecat al 92-lea titlu ATP al carierei, la Adelaide, după o finală de peste trei ore cu Sebastian Korda (22 de ani, 33 ATP), încheiată scor 6-7 (8), 7-6 (3), 6-4.

În manșa întâi a finalei, Novak Djokovic a salvat șase mingi de set, dar nu a putut evita eșecul în tiebreak, pe care Sebastian Korda l-a câștigat in-extremis, scor 10-8. 

Novak Djokovic i-a cerut fratelui său să părăsească loja, după pierderea primului set

Frustrarea momentului l-a împins pe fostul număr unu mondial să recurgă la un gest categoric. „Nole” s-a uitat țintă către loja sa și i-a făcut semn fratelui său, Marko, să o părăsească. 

„Afară, afară! Da, tu, afară! Du-te afară!”, a spus Novak Djokovic, în limba italiană, privit cu stupoare de arbitrul de scaun. Marko Djokovic a fost observat de camerele de luat vederi părăsind loja, imediat după spusele fratelui său. 

Aparent, decizia lui Novak Djokovic l-a ajutat, acesta impunându-se în trei seturi, după 3 ore și 9 minute. 

În semifinalele turneului, Novak Djokovic a fost imitat de Daniil Medvedev pentru o pretinsă înscenare a unei accidentări, la nivelul coapsei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!