Aproape de revenirea în circuitul WTA? Indiciul subtil care trădează entuziasmul Simonei Halep

simona halep revenire Simona Halep dopaj Simona Halep suspendata Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 10:32
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 10:31

Simona Halep le-a lăsat fanilor un indiciu interpretabil, care i-a încurajat pe unii, referitor la o posibilă revenire curândă în circuitul WTA. 

Implicată într-un proces în care are ca obiectiv să își demonstreze nevinovăția, în cazul de dopaj, în fața tribanulului independent Sports Resolutions, Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) are motive de speranță, după ce avocații săi ar fi dovedit că a consumat Ruxadustat printr-un supliment sportiv contaminat. 

Departe de Australia, epicentrul tenisului mondial în prima lună a anului, jucătoarea din Cosntanța ratează primul turneu de mare șlem al anului, dar gândul îi fuge la tenis, conform activității sale pe rețelele de socializare.

Simona Halep a înlocuit un selfie cu două imagini de la Wimbledon, în poza sa de profil

Pe Instagram, Simona Halep și-a schimbat de două ori poza de profil, în ultima săptămână. Ambele imagini sunt capturi din meciurile jucate de sportiva din România la Wimbledon, în vara anului 2022, când a atins faza semifinalelor. 

Anumiți fani ai Simonei Halep au speculat că noile poze lasă de înțeles pofta de joc înnoită a tenismenei din Constanța. Dacă 2022 a fost anul nebun al Simonei Halep - atât în viața personală, cât și în viața profesională - startul anului 2023 se anunță mai bun, având în vedere declarația făcută de compatrioata Monica Niculescu, conform căreia Simona Halep ar putea juca la Indian Wells și Miami, în cel mai bun caz. 

Semifinala jucată în turneul de la Wimbledon, alături de titlul cucerit la Toronto, a fost cel mai important rezultat semnat de Simona Halep în 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!