Tenis

Au pierdut meciul, dar au dat o lecție de forță! Simona Halep și Gabriela Ruse, revenire imposibilă în turneul de dublu

Simona Halep și Gabriela Ruse au fost eliminate în optimile turneului de dublu de la Indian Wells. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 09:58
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 10:02

Simona Halep și Gabriela Ruse au părăsit turneul de dublu de la Indian Wells, la finalul unui meci pasionant disputat în faza optimilor de finală în fața echipei cehești, alcătuite din Marie Bouzkova și Lucie Hradecka. 

A fost 6-2, 5-7, 10-5 pentru adversarele mai bine cotate în proba de dublu, la finalul a 100 de minute de joc, dar Simona Halep și Gabriela Ruse au demonstrat dibăcie și forță psihică în acest duel, reușind să câștige setul 2, deși au fost conduse cu 5-1. 

Simona Halep și Gabriela Ruse, posibilă echipă de dublu pentru România în Billie Jean King Cup

Dublul Halep / Ruse a reușit 3 break-uri la rând în finalul setului secund, dar n-au putut să smulgă decât 2 mini break-uri în super tiebreak, spre deosebire de cele 4 reușite de Bouzkova și Hradecka în debutul manșei decisive. 

Pentru victoria semnată în primul tur contra echipei formate din Darija Jurak și Andreja Klepac, Simona Halep și Gabriela Ruse vor împărți un cec în valoare de $31,500, dar, mai presus de asta, îi transmit căpitanului echipei naționale, Monica Niculescu semnalul că ar putea beneficia de o nouă variantă de dublu în meciurile de Billie Jean King Cup. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies