Giovanni Van Bronckhorst Ianis Hagi rangers Stranieri

Giovanni van Bronckhorst a vorbit despre perioada de transferuri de la echipa lui Ianis Hagi! Ce strategie au scoțienii 

Mai mulți dintre jucătorii lui Rangers sunt urmăriți de cluburile din Europa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:16
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:19

Nume importante din lotul campioanei Scoției, printre care și Ianis Hagi, sunt supervizate de cluburi din Europa, iar în perioada de mercato din iarnă, câțiva ar putea pleca, după cum anunță presa internațională. 

Despre mijlocașul român s-a scris că a atras atenția unor cluburi importante din Europa precum Sevilla, AS Roma, Galatasaray sau chiar Aston Villa, acolo unde antrenor este Steven Gerrard, cel pentru care Ianis a decis să se transfere în Scoția. 

Antrenorul lui Rangers nu e îngrijorat de posibilele plecări 

Giovanni Van Bronckhorst a primit un mesaj de încredere din partea conducerii, care i-a transmis că nu trebuie să renunțe la niciun jucător, iar în cazul în care vor avea loc plecări, va putea face transferuri pentru a înlocui jucătorii plecați. 

Tehnicianul a vorbit despre posbilele plecări de la echipă, punctând că va fi pregătit în cazul oricărui scenariu. 

„Nu mă aștept la nimic. Trebuie să fii pregătit, acesta este cel mai important lucru pentru un antrenor. Trebuie să fii pregătit pentru orice. Poate nu se întâmplă nimic sau poate se vor întâmpla multe lucruri, nu se știe niciodată. 

Vom vedea unde ne poziționăm ca și club, la finalul ferestrei de transferuri. Ca antrenor, nu îți dorești să ajungi la finalul campaniei cu un lot mai mic decât cel cu care ai început. Trebuie să fim pregătiți să decidem ce trebuie să facem, indiferent de ce apare”, a declarat antrenorul, citat de msn.com

Ianis Hagi a fost cumpărat de Rangers în vara anului trecut, când scoțienii au plătit 3.5 milioane de euro către Genk. În sezonul trecut, mijlocașul român a contribuit decisiv la titlul câștigat de echipa pregătită de Steven Gerrard, fiind cel mai bun pasator decisiv din Scoția. 

În acest sezon, cifrele lui Ianis nu au mai fost la fel de bune, având 25 de meciuri jucate, în toate competițiile, trei goluri și patru assist-uri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!