Ianis Hagi rangers Scotia St Mirren Stranieri

Prestație ștearsă a lui Ianis Hagi în meciul de Boxing Day! Ce note a primit românul pentru cele 70 de minute jucate 

Rangers a jucat cu St. Mirren în etapa de Boxing Day!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 20:07
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 20:09

Campioana Scoției defilează în Premiership, acolo unde este neînvinsă din a doua etapă, când a pierdut cu Dundee United. Rangers are o serie de 9 victorii consecutive după cea obținută duminică seară, în meciul cu St. Mirren, 2-0. 

Ianis Hagi a fost titular în ultimele trei meciuri pentru scoțieni, însă prestația sa de duminică a fost una ștearsă, fără să își creeze ocazii de gol. Golurile partidei au fost înscrise de Wright și Morelos, în prima repriză. 

În minutul 68, Hagi a fost înlocuit de van Bronckhorst, care l-a trimis în locul său în teren pe Arfield. Cel mai bun pasator al Scoției din sezonul trecut a ajuns astfel la al șaptelea meci fără gol sau pasă de gol. În acest sezon a bifat trei reușite și 4 assist-uri, în 25 de meciuri, având o prestație mai ștearsă față de sezonul precedent.  

Notele lui Ianis Hagi din meciul cu St. Mirren

Astfel, notele lui Ianis au fost pe măsură, fiind punctat cu 6 de cei de la footballscotland.co.uk: „A încercat să creeze combinații, întotdeauna căutând să se pună în poziții de a înscrie”. Aceeași notă a primit-o și din partea celor de la The Scottish Sun

BBC l-a notat pe Ianis mai strict, astfel că fotbalistul român a avut cea mai mică medie a punctajul dintre jucătorii de câmp, fiind clasat imediat după portarul McGregor, cu 6.64. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!