Stranieri

Prestație ștearsă a lui Ianis Hagi în meciul de Boxing Day! Ce note a primit românul pentru cele 70 de minute jucate 

Rangers a jucat cu St. Mirren în etapa de Boxing Day!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 20:07
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 20:09

Campioana Scoției defilează în Premiership, acolo unde este neînvinsă din a doua etapă, când a pierdut cu Dundee United. Rangers are o serie de 9 victorii consecutive după cea obținută duminică seară, în meciul cu St. Mirren, 2-0. 

Ianis Hagi a fost titular în ultimele trei meciuri pentru scoțieni, însă prestația sa de duminică a fost una ștearsă, fără să își creeze ocazii de gol. Golurile partidei au fost înscrise de Wright și Morelos, în prima repriză. 

În minutul 68, Hagi a fost înlocuit de van Bronckhorst, care l-a trimis în locul său în teren pe Arfield. Cel mai bun pasator al Scoției din sezonul trecut a ajuns astfel la al șaptelea meci fără gol sau pasă de gol. În acest sezon a bifat trei reușite și 4 assist-uri, în 25 de meciuri, având o prestație mai ștearsă față de sezonul precedent.  

Notele lui Ianis Hagi din meciul cu St. Mirren

Astfel, notele lui Ianis au fost pe măsură, fiind punctat cu 6 de cei de la footballscotland.co.uk: „A încercat să creeze combinații, întotdeauna căutând să se pună în poziții de a înscrie”. Aceeași notă a primit-o și din partea celor de la The Scottish Sun

BBC l-a notat pe Ianis mai strict, astfel că fotbalistul român a avut cea mai mică medie a punctajul dintre jucătorii de câmp, fiind clasat imediat după portarul McGregor, cu 6.64. 

Modifică setările cookies